Dorpsconcert Halder blaast!

DagDatumBeginuurEinduurLocatie
zo01-07-201810:00 Hallaar dorp
Op zondag 1 juli om 10u geven alle muzikanten van K.F. De Berthoutzonen uit Hallaar een gratis dorpsconcert. Dit gaat door op de speelplaats van de oude jongensschool onder de noemer “Hallaar Blaast!”

Van jong tot oud, van quasi onervaren tot zeer ervaren; ze zullen er samen een prachtig, aangenaam concert van maken waarbij je kennis kunt maken met alle mogelijkheden van musiceren binnen een fanfare. Met de nadruk op “leuk”, “toegankelijk” (letterlijk en figuurlijk) en “voor iedereen”.

De speelplaats wordt omgetoverd tot een openlucht concertzaal, waarbij je gezellig aan een tafel of al hangende, met of zonder drankje kunt genieten van het concert. Bij slecht weer voorzien we een alternatieve locatie.

Fanfare is muziekbeleving voor en door iedereen en daar willen we iedereen van laten proeven.
Normaal speelt de grote fanfare op de jaarlijkse bergconcerten. Omdat we zoveel mogelijk muzikanten willen laten meespelen en dat spijtig genoeg niet lukte op de ons toegewezen zondag, kiezen we ervoor om dit jaar op te treden in eigen dorp. Om niet teveel in het vaarwater te komen van onze collega’s die wel op de bergconcerten spelen, beginnen we er aan om 10u en hopen we op mooi ochtendweer.

Kom gerust afgezakt naar Halder city en breng alle vrienden, buren, sympathisanten en andere geïnteresseerden mee om te komen genieten van een gezellig onderonsje op zondag 1 juli om 10u. De muziek krijg je er gratis bij. En dit u gebracht door “de Bleukes” (muziekinitiatie), “de Bertjes” (beginnend samenspel), “de Berthoutbengels”(ons jeugdorkest) & “de Berthoutzonen (en dochters)” (groot fanfareorkest). Alles onder de deskundige leiding van Sofie Van Rompaey, Lorenz Havermans en Bert Van Thienen.