Uitstap naar Gent

Op 7 oktober trok onze fanfare met de bus naar Gent. Op de agenda stond een bezoek achter de scherm van de Vooruit, gevolgd door een interactief stadsspel. Ambiance verzekerd !

[...]
 

Mosselfeesten

K.F. De Berthoutzonen Hallaar hebben hun mosselfeesten in de parochiezaal van Hallaar op zaterdag 2/9 van 16.00u tot 22u en zondag 3/9 van 11.30 tot 14u.

De Zeeuwse mosselen zijn momenteel top en we kopen dan ook mosselen met hoogwaardig vlees zoals men dat in de vaktermen schrijft.
Met veel groentjes daarbij zijn de mosselen natuur top.
Wil je eens iets [...]

 

Geboorte van Bas Vertommen

Heugelijk nieuws bij de familie Vertommen-Wouters. Tuur kreeg er vandaag een broertje bij. Bas Vertommen werd geboren op 26 juni. Elien en Bas stellen het wel en Toon vermoeden we ook, gezien de opgewekte SMS die we mochten ontvangen.

We wensen de familie veel plezier en geluk met hun nieuwe spruit.

Ook uiteraard een dikke proficiat aan opa Louis en oma Lut en [...]

 

Nastasia en Koen getrouwd !

Op zaterdag 29 juli 2017 gaven saxofoniste Nastasia Marinus en Koen Cloos elkaar het ja-woord. Uiteraard kon onze fanfare niet ontbreken op deze dag. Zo brachten we enkele marskes ten beste bij het buitenkomen van het gemeentehuis, begeleidden we de huwelijksmis en waren we zelfs uitgenodigd op het avondfeest !

Van harte gefeliciteerd Nastasia en Koen !

[...]
 

Evaluatieconcert jeugd

Op zondag 25 juni mochten al onze jeugdmuzikanten laten horen waar ze staan na dat extra jaartje muziek. Proficiat aan allemaal en een speciale dank aan Sofie voor de coördinatie van de optredens.

[...]
 

Geboorte van Juno Thijs

Goed nieuws bij de familie Thijs.

Liesbeth, Laurens en Wolf kondigen de geboorte aan van hun zusje Juno, geboren op 22 mei 2017.

De Berthoutzonen-gemeenschap wensen mama, papa en broertje alvast veel plezier en geluk met de gezinsuitbreiding.

[...]
 

Play-in 2017

Onze play-in editie 2017 zit er op. Bekijk hier de foto's!!

[...]
 

Ontbijt en muziek

Een bomvolle zaal was op zondag 29 januari getuige van het schitterende ontbijtconcert georganiseerd door onze jeugd. Onder leiding van Ruth had ons jeugdbestuur dan ook alles tot in de puntjes voorbereid. Ook dirigenten Sofie en Lorenz, presentatrice Jessie, alle muzikanten en helpers hadden hun beste beentje voorgezet. Alles was top: een uitgebreid ontbijt, het optreden van de Bengels en [...]

 

Berthoutzonen promoveren naar superieure afdeling

Op zondag 23 oktober namen De Berthoutzonen deel aan de 68ste editie van de provinciale kampioenschappen, die plaatsvonden in de Schouwburg van CC Zwaneberg te Heist-op-den-Berg.

Naast Brassband Vlimmeren en de fanfare van Bouwel, trad onze fanfare er aan in de avondsessie.

De werken die gespeeld werden waren Light van Patrick Schjelderup, Les Rayons et Les Ombres [...]

 

Toon en Elien getrouwd !

Vandaag hebben twee van onze muzikanten elkaar het ja-woord gegeven in de kerk van Beerzel: Toon Vertommen, onze penningmeester en trombonist, en Elien Wouters, één van onze slagwerksters.

Uiteraard was onze fanfare present om het kersverse koppel enkele marskes toe te blazen. Méér nog: we hadden zelfs instrumenten voorzien voor Toon en Elien, zodat ze onder 'lichte dwang' [...]

 

IJssalon

Beste weer,

Ik ben iemand die niet vaak goeie ideeën heeft. Maar enkele jaren geleden had ik toch écht een geniaal idee: een terras op het ijssalon, op het grasveld van de parochiezaal. Zodat er meer volk kan komen en omdat het buiten zo aangenaam is met een ijsje en het zonnetje daarbij. Sinds dat jaar hebben we echter geen goed weer meer gehad op het ijssalon! De ene dag op[...]

 

Supervlieg eindrangschikking

Eindrangschikking:

 1. Laure (94)
 2. Pierre Verbeke (93)
 3. Vince (93)
 4. Lowie (90)
 5. Warre (89,5)
 6. Rhyss (89,25)
 7. Ferre (89)
 8. Linde (88)
 9. Stan (88)
 10. Sien (87)
 11. Finne (85)
 12. Pepijn (85)
 13. Lenke Slaets (83)
 14. Niels (83)
 15. Linde Laurijssen[...]
   

Bengels in Concert

Bekijk hier de foto's van het concert van onze Berthoutbengels.

[...]
 

Nieuwjaarsreceptie 2016

2016 is van start gegaan met onze traditionele nieuwjaarsreceptie. De spreuk voor dit jaar luidt "Muziek kan iemand die in hoge zielennood verkeert, voor de fatale val behoeden." Alvast onze beste wensen !

[...]
 

Kerstconcert met Laudate

Kerstconcert met Laudate om 19:30 in de H.Hartkerk van Heist-Station. Kaarten reserveren kan via info@koorlaudate.be of rechtstreeks bij één van de leden van het koor aan €12 in voorverkoop.

[...]
 

Toneel Taxi Taxi

Voor meer info of reservaties kan u terecht op http://toneelberthoutzonen.be

[...]
 

Uitstap naar de zoo

Op zaterdag 24 oktober trok onze jeugd naar ... de Zoo van Antwerpen !

Bekijk hier alvast de foto's.

[...]
 

Geboorte van Loe De Bakker

Eef, Wen en Fil melden u met trots de geboorte van Loe De Bakker (48cm en 2,735 kg).

Bij deze een dikke proficiat aan Eef, Wen en Fil. Ook aan Mieter en tante Nele en nonkel Wim.

[...]
 

[...]
 

Play-in 2015

Het is 15 april, een mooie woensdagmorgen en in het Montfortcollege te Rotselaar wordt iedereen stilletjes aan wakker. Aan de ontbijttafel stijgt de spanning lichtjes. Zodra er is ontbeten, trekken de monitoren hun fastfoodpakken aan en maken ze zich klaar om de eerste play-inners te ontvangen. De muziek wordt verdeeld over de verschillende stoelen en stilletjes aan komen de eerste [...]