Meispelen gaat door op 11/05

De lente is in het land, de zon schijnt en het wordt mooi weer. Naar aloude traditie trekt de fanfare dan door het dorp om “Mei-avond” te spelen voor haar leden. Vroeger te voet, later op een tractor en de laatste jaren vanop de camion. Dat leverde soms gevaarlijke verkeerstoestanden op. Ook vanuit de gemeente en de verzekering kregen we opmerkingen over de veiligheid van onze muzikanten. We wilden graag nog enkele jaren op de camion blijven zitten, maar het is nodig om het concept aan te passen aan de moderne tijd.

Op zaterdag 11 mei spelen we op zeven rustige plaatsen verspreid over ons dorp. De stijl van muziek blijft grotendeels onveranderd en ook de sfeer hoeft niet te lijden onder dit nieuwe concept.
De camion verandert vanaf dit jaar in een karavaan fietsen, waarin je zelf mag meerijden als je ons meerdere keren wilt horen.
Het Meispelen is meestal op een dorstige dag. Iedereen wordt dan ook (vrijblijvend) uitgenodigd om iets te voorzien voor de innerlijke muzikant/toeschouwer. Om dit af te spreken kan je de vermelde verantwoordelijken contacteren.

Je wordt vriendelijk uitgenodigd om te komen luisteren en van de ambiance te genieten op één of meer van volgende locaties:

Tijdstip

Locatie

Verantwoordelijke

13u10

Hallaar parking

Bert Wyns (Café Den Don)

14u

Powerbikers Challenge (Meisjeschiro Heist-Centrum / Bergbos)

Bart Vervoort, Wouter Rosiers

14u30

Gerststraat achteraan

Ruth Vets, Christine Thys, Veronique Doms

15u20

Molenstraat (bij Hilda Godts)

Wouter Rosiers

16u10

Smederijstraat

Lucienne Saelen

17u00

Lindenhoeve

Annemie (Mieter) Serneels

17u50

Schransstraat achteraan (pleintje Geert VDB – inrit L. Carréstraat)

Marc De Raet

We hebben deze plaatsen gekozen om in de buurt te blijven van de camionroute van vorige jaren.

Dank voor het begrip en hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur

PS: Nodig gerust buren, vrienden en familie uit, want: Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!