[...]
 

Hervatting repetities

Vanaf 3 juli hervatten we onze repetities.

Corona verantwoordelijke: Marc De Raet, marcderaet@gmail.com, +32 468 230574.

Voor Covid-19 vragen gerelateerd aan de fanfare-activiteiten, kan je altijd terecht bij Marc.

[...]
 

[...]
 

[...]
 

BeNEVEld met Jef Neve

Op zaterdag 12 oktober brachten de Berthoutzonen een uniek concert met Jef Neve. De lovende reacties van zowel het publiek, de muzikanten en Jef Neve zelf spraken boekdelen. Ongetwijfeld een mijlpaal in de geschiedenis van onze fanfare!

[...]
 

[...]
 

Meispelen gaat door op 11/05

De lente is in het land, de zon schijnt en het wordt mooi weer. Naar aloude traditie trekt de fanfare dan door het dorp om “Mei-avond” te spelen voor haar leden. Vroeger te voet, later op een tractor en de laatste jaren vanop de camion. Dat leverde soms gevaarlijke verkeerstoestanden op. Ook vanuit de gemeente en de verzekering kregen we opmerkingen over de veiligheid van onze [...]

 

Magie & Melodie

Op zaterdag 9 en zondag 10 februari vond ons jaarlijkse concert plaats, dit jaar onder de titel Magie & Melodie. De verwelkoming door de Bertjes, voor de gelegenheid geschminkt in kikkers en elfen, alsook de versierde hal en zaal brachten u meteen in de wereld van de Efteling. Kobe Van Herwegen zorgde voor de “magie”, terwijl de fanfare onder leiding van Bert Van Thienen en met Lien [...]

 

Solistenconcert 2018

Op zondag 7 oktober gaven een 16-tal solisten 'van eigen kweek' het beste van zichzelf tijdens een aperitiefconcert in de kerk van Hallaar. Naast de solowerken brachten de Berthoutzonen ook nog 3 fanfarewerken waar onder andere ook Proxima van de jonge componist Simon Debacker, woonachtig te Hallaar, op het programma stond.

[...]
 

Geboorte van Finne

Op 19 juli werd Finne geboren, het dochtertje van Leen Verreet.

Via deze weg willen wij Leen en de familie van harte feliciteren met de geboorte.

[...]
 

Vlamo Open Fanfarekampioenschap

Zondag 11 maart in de namiddag was het de hoogmis van de topfanfares in CC Zwaneberg te Heist-op-den-Berg. Vlamo organiseerde dan hun 2 jaarlijkse VLaams Open Fanfarekampioenschap (VLOF). Voor de regio Heist-op-den-Berg, wat door burgemeester Vleugels nogmaals het mekka van de blaasmuziek werd genoemd, traden onze muzikanten op. Met veel jeugdig geweld gingen ook wij de uitdaging aan om[...]

 

Winterconcerten

Tijdens het weekend van 17 en 18 februari konden muziekliefhebbers terecht op onze jaarlijkse winterconcerten. De zaal, die voor de gelegenheid een oosters tintje had gekregen, werd dan ook gevuld met een talrijk publiek en mooie fanfaremuziek. Een uitgebreid verslag van de hand van Sien kan u binnenkort lezen in den toeter.

[...]
 

Driekoningen !

Op zondag 7 januari 2018 trok onze jeugd erop uit om de Halderse inwoners Driekoningen te wensen, mét hun instrumenten. Ambiance verzekerd !

[...]
 

Uitstap naar Gent

Op 7 oktober trok onze fanfare met de bus naar Gent. Op de agenda stond een bezoek achter de scherm van de Vooruit, gevolgd door een interactief stadsspel. Ambiance verzekerd !

[...]
 

Mosselfeesten

K.F. De Berthoutzonen Hallaar hebben hun mosselfeesten in de parochiezaal van Hallaar op zaterdag 2/9 van 16.00u tot 22u en zondag 3/9 van 11.30 tot 14u.

De Zeeuwse mosselen zijn momenteel top en we kopen dan ook mosselen met hoogwaardig vlees zoals men dat in de vaktermen schrijft.
Met veel groentjes daarbij zijn de mosselen natuur top.
Wil je eens iets [...]

 

Geboorte van Bas Vertommen

Heugelijk nieuws bij de familie Vertommen-Wouters. Tuur kreeg er vandaag een broertje bij. Bas Vertommen werd geboren op 26 juni. Elien en Bas stellen het wel en Toon vermoeden we ook, gezien de opgewekte SMS die we mochten ontvangen.

We wensen de familie veel plezier en geluk met hun nieuwe spruit.

Ook uiteraard een dikke proficiat aan opa Louis en oma Lut en [...]

 

Nastasia en Koen getrouwd !

Op zaterdag 29 juli 2017 gaven saxofoniste Nastasia Marinus en Koen Cloos elkaar het ja-woord. Uiteraard kon onze fanfare niet ontbreken op deze dag. Zo brachten we enkele marskes ten beste bij het buitenkomen van het gemeentehuis, begeleidden we de huwelijksmis en waren we zelfs uitgenodigd op het avondfeest !

Van harte gefeliciteerd Nastasia en Koen !

[...]
 

Evaluatieconcert jeugd

Op zondag 25 juni mochten al onze jeugdmuzikanten laten horen waar ze staan na dat extra jaartje muziek. Proficiat aan allemaal en een speciale dank aan Sofie voor de coördinatie van de optredens.

[...]
 

Geboorte van Juno Thijs

Goed nieuws bij de familie Thijs.

Liesbeth, Laurens en Wolf kondigen de geboorte aan van hun zusje Juno, geboren op 22 mei 2017.

De Berthoutzonen-gemeenschap wensen mama, papa en broertje alvast veel plezier en geluk met de gezinsuitbreiding.

[...]
 

Play-in 2017

Onze play-in editie 2017 zit er op. Bekijk hier de foto's!!

[...]