Steun onze fanfare door lid te worden

Financieel vormden de voorbije maanden ook een ware uitdaging. Inkomsten zijn bijna helemaal weggevallen, terwijl kosten de voorbije maanden hoog zijn opgelopen. Gezien de afstandregels konden repetities tussen juli en oktober immers alleen doorgaan op grotere, en dus ook duurdere, locaties. Spijtig genoeg is het einde van de tunnel nog niet in zicht...

Jouw steun als lid maakt dus méér dan ooit het verschil om de continuïteit van onze werking te garanderen. In ruil voor jouw ledenbijdrage blijf je op de hoogte van het reilen en zeilen van onze vereniging en ontvang je minstens 5 keer per jaar ons ledenblaadje "Den Toeter". Op vraag van verschillende sympathisanten hebben we de opties voor de ledenbijdrage wat uitgebreid:

  • Optie 1: je betaalt 20 euro, steunt hiermee onze werking voor 2021 en krijgt hiervoor 5x "Den Toeter" in de bus.
  • Optie 2: je betaalt 30 euro en met de 10 euro extra geef je onze vereniging een extra financieel duwtje in de rug. Bovendien krijg je één lotje waarmee je kans maakt op een privéconcert van onze fanfare!
  • Optie 3: vanaf 40 euro krijg je, naast de 5 toeters, een speciale editie met een terugblik op de voorbije 20 jaar (we naderen immers de 100ste editie van Den Toeter!) en ben je tevens Erelid. Bovendien krijg je één lotje waarmee je kans maakt op een privéconcert van onze fanfare. Voor elke 10 euro bovenop de 40 euro komt er één extra lotje bij.

Je kan jouw bijdrage storten op rekeningnummer BE09 7512 0046 1957 met de vermelding “lidgeld 2021", en dit uiterlijk op 15 december 2020.

Alvast bedankt voor jouw steun... en wie weet kan je volgend jaar jouw hele familie uitnodigen voor een privéconcert op een locatie naar keuze!